Canon stärker sin scannerportfölj med nya imageFORMULA
DR–S350NW

Stockholm 2024-09-19 – Canon utökar sin marknadsledande scannerportfölj med nya imageFORMULA DR–S350NW – en kompakt och säker A4 bordsscanner framtagen med hastighet, effektivitet och kvalitet i åtanke.  Scannern passar alla företag, oavsett inriktning och storlek, bland annat inom utbildning, juridik, sjukvård och på mindre kontor. Den är enkel och bekväm att använda och behöver ingen PC-anslutning eller installation av drivrutin eller programvara.

imageFORMULA DR-S350NW har Canons inbyggda webbaserade applikation, CaptureOnTouch Lite Web, så att användarna snabbt och enkelt kan ansluta och scanna direkt via en webbläsare på datorn eller mobilen. Genom den här direkta jobbscanningsfunktionen kan förkonfigurerade scanningsjobb ställas in på själva scannern och användarna kan skicka dokument till olika destinationer på ett bekvämt sätt, till exempel till delade mappar, Teams, e-post eller FTP-servrar.

Scannern har en stor 4,3 tums LCD-färgtouchpanel och menyn är anpassningsbar. Användarna kan redigera och kontrollera scanningsjobb och förhandsgranska scannade bilder direkt, något som förbättrar kvalitetskontrollen.  Nya imageFORMULA DR-S350NW har även flexibla anslutningsalternativ med USB, LAN och WiFi-gränssnitt och är kompatibel både med 2,5 GHz och 5 GHz WiFi-frekvenser.

Scannern är kompatibel med senaste WPA3-standarder, som säkerställer robust kryptering och säkrar känslig information mot cyberhot. Den har också ett antal avancerade säkerhetsfunktioner, till exempel kontroll för användarrestriktioner och teknik för dokumentkryptering, som skyddar informationen när den går genom enheten, även i delade arbetsmiljöer. 

Marc Bory, Vice President, Digital Printing & Solutions, Marketing & Innovation på Canon Europe: ”Dagens hybridarbetsvärld skapar utmaningar för många företag. De anställda behöver fortfarande snabb åtkomst till dokument och information måste delas på ett effektivt sätt för att säkerställa optimalt samarbete. Nya imageFORMULA DR-S350NW är konstruerad för att bemöta dessa behov. Med sin säkra och effektiva kapacitet är den perfekt för både mindre kontor och personal på större organisationer, oavsett var någonstans de arbetar.” 

Mer information finns på: www.canon.se/business/products/scanners/document-scanners/imageformula-dr-s350nw/